Het Tafelhuis

Veel sponsoren weten Het Tafelhuis te vinden

- advertentie -

Winschoten – Het Tafelhuis begint te leven! In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens het evenement dat van 15 t/m 18 december plaats vindt in de Klinker in Winschoten.

Vele aanmeldingen
De organisatie van het evenement is blij met de vele aanmeldingen van bedrijven voor een sponsorpakket. Naast de huur van een Stamtafel of een Attention pakket wordt er vaak gekozen voor het Totaalpakket waarbij bedrijven dus naast de reclame uitingen ook zelf mogen genieten van de Stamtafel. De Stamtafel is ook voor groepjes vrienden, familie of buren te reserveren!

Afgelopen week werd er een bezoek gebracht aan de Gemeente Pekela. Er werd gesproken met wethouder Ellen van Klaveren en er werden scholen bezocht. De eerste aanmeldingen voor flessenacties of deelname aan de pyjamarun komen inmiddels al binnen vanuit de scholen.

Ook meedoen?
Wilt u een sponsorpakket of stamtafel reserveren? Neem dan contact op via sponsor@tafelhuis2022.nl
Aanmelden voor de pyjamarun kan via de website www.tafelhuis2022.nl

Scholen en sportverenigingen zamelen flessen in of bedenken zelf een actie om geld in te zamelen. De redactie van Het Tafelhuis ontvangt graag informatie over dit soort initiatieven om dit op de socials te plaatsen en een afspraak te kunnen maken tijdens Het Tafelhuis voor de overhandiging van de cheque. Voor alle verdere vragen, digitale posters van Het Tafelhuis of de Pyjamarun neem contact met de redactie via info@tafelhuis2022.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button