Cultuur

Kerstconcert kunstencentrum De Klinker

- advertentie -

Finsterwolde – Op donderdag 22 december wordt er in de Stefanuskerk in Finsterwolde een kerstconcert gegeven door diverse ensembles van Kunstencentrum De Klinker, een licht klassiek concert met een flinke knipoog naar kerst. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

- advertentie -

Dit jaar mogen de kerstconcerten weer zonder beperkingen gegeven worden, en dat gaan ze zeker doen bij Kunstencentrum De Klinker. In de prachtige ambiance van de Stephanuskerk in Finsterwolde staat het kerstconcert gepland op donderdag 22 december om 20.00 uur.

Diverse ensembles van Kunstencentrum De Klinker zijn bij elkaar gaan zitten om een prachtig programma te maken, en dat is gelukt.

Niet alleen het blokfluitensemble Rosa Nova zal van zich laten horen, maar ook het zangensemble dat onder leiding van zangdocent Douwe Kamminga staat.
Ook maakt Douwe, docent bij het Kunstencentrum, zelf deel uit van het ensemble.

Voor het eerst sluit ook het accordeonorkest Con Brio zich bij dit kerstconcert aan. Con Brio bestaat uit 15 leden en wordt begeleid door accordeondocent Harry Dijkstra.

Leerlingen van het Kunstencentrum kunnen naast het volgen van de individuele lessen ook in een orkest of ensemble stappen om samen wekelijks muziek te maken.
Dit samenspelen blijkt een enorme stimulans om muziek te maken!

- advertentie -

Dit veelkleurige kerstconcert is voor de liefhebber van licht klassiek, maar ook voor wie van de bekende kerstkrakers houdt, zal zeker niets te kort komen.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button