Algemeen

Vandaag: Moonlight Shopping en Radio NL in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmiddag is om 14.00 uur de eerste Moonlightshopping geopend door de Stadsomroeper van Winschoten. De eerste Moonlightshopping is geïnitieerd door City Club Winschoten in samenwerking met citymanager Edwin Boomstra.

- advertentie -

In de ochtend waren alle deelnemende partijen al druk bezig met de opzet. Ondanks dat de weersverwachting niet optimaal was, zijn er ruim 70 kramen te vinden in de binnenstad van Winschoten waaronder de Langestraat.

“Bij alle markten en evenementen willen wij de Langestraat betrekken” aldus Edwin Boomstra. Verder geeft Edwin aan zeer content te zijn met de samenwerking met de winkeliers, ondernemers en horeca van de binnenstad en het Marktplein. “Je merkt als je met elkaar de handen ineenslaat je op korte termijn tot hele leuke dingen kunt komen” zegt Edwin Boomstra.

Wat is er verder te doen en te vinden tijdens de Moonlightshopping?
De Moonlightshopping en kerstbraderie zijn geopend van 14.00 tot 20.00 uur. Tevens zal er straatentertainment te vinden zijn. Vanaf 16.00 tot 20.00 uur is Radio NL met de ‘Op Volle Kracht Show’ bezig op het Marktplein met diverse optredens.

Er is een levende kerststal voor het stadhuis en tevens zal de kerstman niet ontbreken tijdens deze dag.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button