Algemeen

Vervallen garageboxen in Bad Nieuweschans worden gesloopt

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Deze week is begonnen met de sloop van de vervallen garageboxen aan de Europaweg. Jarenlang had Cathy Meijer daar een hobbyshop. Toen ze jaren geleden stopte kwam het in handen van een andere eigenaar.

- advertentie -

In de loop van de tijd is het in verval geraakt en waren er zelf plannen om er trekkershutten of Tiny Houses op te plaatsen. Echter dat is er nooit van gekomen. Het was een doorn in het oog van vele Schanskers.

In het kader van Kans voor Schans werd het mogelijk dat de gemeente het kon aankopen met o.a. gelden uit het Transitie- en sloopfonds. Hiermee is een opgave uit het Koersdocument op het gebied van leefbaar wonen uitgevoerd.

Het is de bedoeling om het terrein in te richten als groen panorama op de Westerwoldse Aa.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button