Economie

Bad Nieuweschans heeft naast Thermen een tweede hotel met een oude naam ‘Hotel Leeuwerik’

- advertentie -

Bad Nieuweschans – “Met trots mogen wij mededelen dat Hotel Leeuwerik te Bad Nieuweschans haar deuren heeft geopend”, aldus directeur Monique Moeslund. Het heeft na de ingrijpende verbouwing nog een behoorlijke tijd geduurd voordat het officieel geopend kon worden.

- advertentie -

Het hotel kenmerkt zich door haar 24/7 self check-in, verschillende thematische kamers verdeeld in Black & White Concept. Samenwerking met lokale ondernemers; gasten kunnen ontbijt/lunch bestellen rechtstreeks bij een ondernemer uit de buurt. Zo is Ontbijtservice Oldambt bij dit hotel betrokken geraakt en verzorgt ’s morgens op verzoek een heerlijk ontbijt.

Het hotel richt zich op long-stay gasten als expats, werknemers van bedrijven. Dit is interessant voor zowel Nederlandse als Duitse bedrijven. Daarnaast is hotel Leeuwerik ook gericht op de toerist, dagjesmensen. Mensen die graag genieten van de prachtige omgeving in Oost-Groningen, Thermen Bad Nieuweschans, fietsroutes, wandelroutes, en de Graanrepubliek.

Het hotel heeft geen receptie, maar alles gaat digitaal; je boekt via de website of via Booking.com.

Het team van Hotel Leeuwerik heet jullie van harte welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button