Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ambulancezorg Groningen verzorgde 61.696 ritten in 2022

- advertentie -

Groningen – Het afgelopen jaar is de Ambulancezorg Groningen veel op pad geweest. “Wij hebben in totaal 61.696 ritten gereden in de provincie Groningen. Hiervan waren 44.846  spoedritten en 16.850 planbare ritten.” laten ze weten.

- advertentie -

Hoeveel ritten er in Oldambt zijn geweest is niet bekend gemaakt. De Ambulancezorg heeft een locatie in Winschoten waar zowel spoed- als planbare ritten worden gedaan. De ambulance wordt ingeschakeld om bijvoorbeeld een patiënt te vervoeren van de ene zorginstelling naar de andere of een patiënt vanuit huis liggend te vervoeren naar therapie of behandeling.

“In 2023 staan we weer klaar om zo snel mogelijk de juiste zorg op de juiste plaats te leveren.” schrijven ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button