Incidenten

Sterke wietlucht verraadt plantage

- advertentie -

Winschoten – In een woning aan de Otterlaan in Winschoten heeft de politie donderdagochtend een inval gedaan. Reden tot deze inval was een sterkte wietlucht in de omgeving. Meerdere voorbijgangers merkten deze lucht op en maakten een melding bij de politie.

- advertentie -

Dit waren genoeg redenen om in een woning in deze straat een zogenoemde instap te doen. Bij deze instap troffen de agenten zo’n 385 planten aan. Deze planten waren rijp voor de oost.  Een 23-jarige man uit Winschoten aangehouden, hij zal worden verhoord op het politiebureau.

Het is onbekend of dit de bewoner is van de woning. De planten en al het apparatuur is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button