Incidenten

Twee senioren in gevecht om parkeerplaats in Leer

- advertentie -

Leer (D) – Afgelopen woensdagochtend is er een ruzie ontstaan om een parkeerplekje. Een 74-jarige man en een 66-jarige man kregen een woordenwisseling wat uit de hand liep in een gevecht. Het voorval vond plaats op een parkeerplaats in Leer rond 10.30 uur.

- advertentie -

De 74-jarige man kwam met zijn auto aangereden en wilde op de lege plek parkeren. Hij werd echter tegengehouden door de 66-jarige die daar te voet stond en de plaats vrij wilde houden voor zijn dochter die ook met haar auto onderweg was.

De oudere man sprak de 66-jarige vanuit de auto aan dat hij de parkeerplaats niet vrij mocht houden. Waarna de jongste man met zijn vuist in het gezicht van de oudere man sloeg. De 74-jarige man stapte vervolgens uit zijn auto en werkte de andere man tegen de grond.

Gewond
Twee omstanders maakten een einde aan het conflict in afwachting van de politie. De 66-jarig man klaagde over hartproblemen, deze man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verklaarde dat de 74-jarige man met de auto tegen hem aangereden was.

De 74-jarige raakte gewond aan zijn rechteroog. De politie in Leer is nog druk aan het uitzoeken hoe dit precies is verlopen en hopen ook op verklaringen van getuigen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button