Sport

Tennishal Winschoten heeft nu een eigen Padelshop met de naam Vibora

- advertentie -

Winschoten – In de tennishal is de Padelshop geopend door wethouder Gert Engelkens. Deze heeft de naam Vibora, wat bij Padel als alternatief voor de smash , meegekregen. Padel is momenteel één van de snelst groeiende sporten ter wereld en het aantal leden van de Padelclub in Winschoten is al tot boven de 500 gegroeid.

- advertentie -

Richard Meulenkamp, eigenaar van deze nieuwe shop, het sportcafé, maar ook nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de tennishal: “Wij zijn deze shop begonnen omdat veel mensen een racket online kochten. Kijk een racket van 7 tientjes die kun je wel online kopen, maar voor de meer geoefende spelers, die willen een meer kwalitatief racket hebben en die kosten soms wel € 300,00 en die wil je toch wel in je hand voelen. Dit is de reden waarom ik de padelshop ben begonnen”.

Mix
Padel wordt vaak gezien als een mix tussen tennis en squash. Twee racketsport die al jarenlang door veel spelers beoefend worden. Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Het grootste verschil met tennis is dat je bij padel vaak nog een tweede kans krijgt doordat je in een kooi speelt met hekwerk en glazen wanden. Bij een niet afgemaakte smash van de tegenstander komt de bal namelijk terug van de wand en kun je de bal weer proberen terug te slaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button