Politiek

VVD Oldambt nodigt Oldambtsters uit voor gesprek met gedeputeerde Mirjam Wulfse

- advertentie -

Oldambt – Op 15 maart 2023 zijn er verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten. De Provincie gaat over vele onderwerpen die ook voor ons als Oldambtsters belangrijk zijn. De VVD Oldambt fractie nodigt graag alle Oldambtster belangstellenden dus ook niet-leden uit om op 9 februari in gesprek te gaan met gedeputeerde en VVD lijsttrekker Mirjam Wulfse.

- advertentie -

“De Provincie heeft 26 extra taken van het Rijk gekregen, die gaan allemaal over de inrichting van de Provincie Groningen en dus over onze woonomgeving. Denk aan wonen, wind- en zon, grote bedrijven die ruimte en energie nodig hebben, omgaan met stikstof en veenoxidatie. We hebben gewoon te weinig ruimte voor alles. Dat betekent dat we slim moeten kiezen hoe we dat willen doen” aldus Wulfse.

Mirjam Wulfse is sinds 2019 gedeputeerde en heeft in het huidige Provinciebestuur de portefeuilles: ruimtelijke ordening, cultuur, digitalisering, erfgoed, recreatie, toerisme en grote gebiedsontwikkelingen zoals de vergroting van de Eemshaven en de bedrijvigheid in het gebied A7/N33.  In die hoedanigheid is ze regelmatig te vinden in de gemeente Oldambt.

“Oldambt is belangrijk voor de Provincie. Daarom werken we nauw samen met elkaar over bijvoorbeeld de A7/N33 visie. Ik ga graag in gesprek met u op 9 februari om van gedachten te wisselen over deze onderwerpen”. zegt ze.

Tijdens deze avond op 9 februari zal Mirjam vertellen waar de VVD zich voor gaat inzetten de komende periode en waar ze als gedeputeerde de afgelopen periode allemaal aan gewerkt heeft, en gaan we aan de hand van een aantal stellingen het gesprek aan met elkaar. We staan voor grote opgaven en VVD Oldambt vindt het belangrijk om vanuit de Oldambtsters aan Mirjam mee te kunnen geven wat voor onze inwoners, ondernemers en organisaties belangrijk is.

VVD Oldambt verwelkomt u graag op 9 februari voor een informatieve en gezellige avond. Het begint om 20:00 in de Harbour Club in Winschoten. Inloop vanaf 19:30. Voor een bakje koffie of thee en een drankje achteraf wordt gezorgd en VVD Oldambt zal uiteraard ook zorgen voor de bitterballen.

Aanmelding is vereist i.v.m. de benodigde ruimte. U kunt zich aanmelden t/m 6 februari via: oldambtstervvd@gmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button