Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie
Veel gelezen

Nieuw bij Automatiek Speciaal: Huisgemaakte patat

- advertentie -

Winschoten –  Vanaf maandag vind je in het centrum van Winschoten een nieuw Gronings product. Automatiek Speciaal, Patat Haarms in de volksmond, heeft namelijk een nieuwe specialiteit. Huisgemaakte, verse patat! Gemaakt van echte “Grunneger eerappels”. De patat wordt helemaal zelf gemaakt en kun je proeven! Ben je benieuwd?

- advertentie -

Automatiek introduceert natuurlijk graag de nieuwe patat. Daarom krijgen op maandag 6 februari vanaf 11.30 de eerste 10 mensen een gratis puntzak “Grunneger” patat. Zit je niet bij de eerste 10 mensen? Dan scoor je de nieuwe patat voor slechts €1. De actie is geldig van maandag 6 februari tot en met woensdag 8 februari.

Kom jij gezellig de patat proeven? Automatiek Speciaal staat graag voor je klaar!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button