Incidenten

Brand in parkeergarage ’t Rond

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten is maandagavond rond 20:00 uur opgeroepen voor een afval brand aan de Vissersdijk in Winschoten. Op de eerste etage in parkeergarage ’t Rond bleek een winkelwagen vol met folders te branden.

- advertentie -

De brand was door medewerkers van een supermarkt geblust. De brandweer heeft gecontroleerd of de brand goed uit was en is zonder bluswerkzaamheden weer naar de kazerne gegaan.

De brand is mogelijk aangestoken door hangjeugd.

Proef sluiting parkeergarage ’t Rond
Op basis van beelden en de klachten die de gemeente binnenkreeg is er begin 2022 door het gemeentebestuur besloten een proef op te zetten waarbij de parkeergarage ’s avonds en ’s nachts wordt gesloten. De openingstijden waren in deze periode gewijzigd van 06.00 tot 18.00 in de avond. Deze proef is eind vorig jaar door het college verlengd tot 1 maart 2023.

Lees meer: Gemeente verlengt proef parkeergarage ’t Rond

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button