Algemeen

Ultimate Dance drie keer in de prijzen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen weekend waren de Noord Nederlandse kampioenschappen streetdance/hiphop te Leek. Drie demoteams van Ultimate Dance Winschoten namen hier aan deel en behaalden alle drie het podium.

- advertentie -

De jongsten Ultimate Mini mochten de spits afbijten en behaalden een 1e plaats in de categorie gevorderd 9 en 10 jaar. Ook het Ultimate Dance team 10 tot en met 12 jaar overtuigde de jury van hun kunnen en werden beloond met ook een geweldige 1e plaats en promotie naar een hogere categorie.

Aan het eind van de avond als klap op de vuurpijl behaalde de oudste groep (Ultimate Dance crew) de 2e plaats op het podium in de categorie 16 tot en met 18 jaar gevorderd.

Wat een geweldige opening van het seizoen is dit voor de dansers en trainster Tanja Mejeur van Ultimate Dance Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button