Regionaal nieuws

Dringend gastouders gezocht voor een vakantiekind

- advertentie -

Oldambt – Pax Kinderhulp zoekt voor de periode 1 tot 14 april nog vakantiegezinnen voor Berlijnse kinderen in de leeftijdscategorie van vijf tot twaalf jaar. De kinderen komen vooral uit kindertehuizen. Op dit moment zoeken we voor een tweeling van 4,5 jaar, en twee kinderen van 6 en 9 een fijne plek. De kinderen komen naar deze regio, het Noorden.

- advertentie -

Het ontbreekt deze kinderen aan een warm gezinsleven. Een vakantiegezin zou dit twee weken kunnen bieden. Een beetje tijd en aandacht zal de kinderen goed doen. Een kind krijgt weer vertrouwen in de toekomst.

Belangstellenden kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek. Alle vragen worden dan beantwoord. Daarna kunnen vakantieouders beslissen of het iets voor hen is.

Meer informatie www.paxkinderhulp.nl of met Katy Oosterhuis, 050 5011559 / 06 57107337. Of oosterhuiskaty@hotmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button