Economie

Mikey’s in een nieuw jasje weer de markt op

- advertentie -

Winschoten – Op de markten in Oldambt en verder in het Noorden, zijn de opvallende verkoopkramen van Mikey’s bijna niet te missen. De jonge ondernemer Mike Jenniges heeft twee fijne verkoopwagens. Deze zijn recent helemaal opgefrist.

- advertentie -

Goed zichtbaar is de bestickering aan de binnen- en buitenkant. Maar ook de apparatuur is vervangen. “Zo kunnen we de kip nog beter en sneller bereiden,” zegt de kip specialist. “Even gauw wat lekkers eten aan de kraam, maar ook onze voorgegaarde producten om thuis nog even kort te bereiden, alles gaat nu net even wat vlotter.”

(lees verder onder de foto)

Foto: NC Websites

Het assortiment van Mikey’s is zeer uitgebreid. “Onze kip is van een uitstekende kwaliteit en daardoor komen de mensen graag bij ons. Soms even voor een portie kippeling (gepaneerde kippenhaasjes) of kippenpootjes, soms een hapjesschaal of een bakje wokblokjes Mikey’s Mix. Er is een ruime keuze in verse en kant en klare producten en uiteraard om zelf af te bakken. Gecombineerd met de lekkere huisgemaakte bami of nasi, staat er in 10 minuten een compleet gerecht op tafel.”

(lees verder onder de foto)

Inmiddels staan de verkoopwagens al op 10 markten in het noorden, waarvan donderdag in Scheemda en zaterdag in Winschoten. Voor het complete assortiment en de overige markten kun je even kijken op www.mikeyskip.nl of de Facebookpagina. “Even zin om heerlijke kip te proeven? Dat mag altijd op één van de markten!” aldus Mike.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button