Politiek

Het mooie weer brengt vele kiezers op de been voor de Provinciale en Waterschap verkiezing

- advertentie -

Winschoten – In het kieslokaal van de Botanicahof, aan de Hofstraat, troffen burgemeester Cora-Yfke Sikkema en de dijkgraaf Geert-Jan ten Brink elkaar tijdens de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezing Hunze en Aa’s.

- advertentie -

De burgemeester bezoekt alle 26 stemlocaties in Oldambt, terwijl de dijkgraaf zo’n 300 kilometer deze dag aflegt, om een bezoek te brengen aan de districtslocaties.

Samenwerking
Geert-Jan ten Brink: “Het waterschap vervult ook een heel belangrijke taak binnen de gemeente Oldambt. Er is een goede samenwerking met de gemeente en ook hier gebeurt van alles, en daar waar wij kunnen helpen als waterschap vanuit onze functie dat doen wij dat. Wij hebben bijvoorbeeld hier een grote rioolzuivering staan, wat ook de nodige verantwoordelijkheden met zich meebrengt en op deze manier zijn wij heel betrokken met de gemeente Oldambt.”

“Ik hoop dat deze verkiezingsdag met mooi weer een hoge opkomst laat zien en dan wordt het spannend, want morgen om vier uur mag ik dan de voorlopige uitslag bekend maken en dan moeten wij weer gaan werken aan een nieuw stabiel bestuur”. aldus ten Brink.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button