Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Hutten bouwen op Kindcentrum Letterwies in Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Tijdens de projectweek zag het schoolplein van Kindcentrum Letterwies in Nieuwolda er wat anders uit dan normaal. Er werden namelijk een heleboel hutten gebouwd door de leerlingen. De gehele week stond namelijk in het teken van bouwen.

- advertentie -

Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van het onderwijs op Letterwies. Naast rekenen en taal worden de leerlingen uitgedaagd om te ontdekken waar hun talenten liggen. De ene leerling bleek goed in timmeren, de ander beter in schilderen.

In de les leerden de leerlingen over materialen, constructies en gereedschappen, buiten konden ze het in de praktijk brengen. Er werden prachtige hutten gemaakt, zowel door de oudere als door de jongere kinderen. Daarbij hielpen ze elkaar en werd er flink samengewerkt. Er werden pallets, planken en zeilen gebruikt. Dankzij een heleboel ouders was er genoeg materiaal om gebruik van te maken. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde projectweek, een heleboel leerlingen zeiden later wel graag bouwvakker te willen worden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button