Op stap

Burgemeester Sikkema opent de Classic Motorraces vanuit een zijspan

- advertentie -

Winschoten – Voor de achtste keer zijn dit jaar op tweede paasdag weer de classic motorraces in diverse categorieën met de start op de Industrieweg gehouden. En deze races zijn om iets na 13.00 uur geopend door de burgemeester Cora-Yfke Sikkema. Zij deed dit door als bijrijder in een zijspan plaats te nemen en tijdens de introductieronde over het parcours te racen.

- advertentie -

Truckrun
Een kwartier eerder was de Truckrun vanaf de Ooster Havenkade van start gegaan. Ruim 50 trucks van allemaal bedrijven uit de regio hebben zich aangemeld om zo’n 70 mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vanaf het industriegebied is de karavaan vertrokken richting Beerta, Finsterwolde, Scheemda, Oostwold, Midwolda, Nieuwolda, richting ’t Waar, door Westerlee, Ouder Pekela en weer terug naar het startpunt.

Er was veel publiek op dit PaasEvent afgekomen en vooral de verschillende eettenten deden goede zaken. De bezoekers en vooral de kinderen hebben genoten van de modeltrucks, de paashazen en wat al niet meer. De organisatie was weer in handen van Zweep Events.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button