Incidenten

Gemeente Oldambt houdt integrale controle bij garageboxen

- advertentie -

Winschoten – Maandag heeft de gemeente Oldambt samen met verschillende partners een integrale controle gehouden bij meerdere garageboxen aan de Industrieweg in Winschoten.

- advertentie -

Het doel van deze controles is onder andere zicht te krijgen op de ondernemingen/ particulieren die op de bezochte locaties gevestigd zijn. De gemeente en partners controleerden de naleving op de geldende wet- en regelgeving. Ook zijn zij alert op eventuele misstanden.

De gemeente organiseerde de controle. Het gemeentelijk team voerde samen met medewerkers van de politie de controle uit. Over de resultaten van de controle kan de gemeente en de politie geen uitspraken doen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button