Cultuur

Jubilarissen van muziekvereniging Prins Hendrik in het zonnetje gezet

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagavond 15 april vond het geslaagde aprilconcert van Muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda plaats. Maar liefst 350 bezoekers genoten van een gevarieerd programma, uitgevoerd door het orkest en de malletband. Ook de majorettes waren van de partij en verzorgden een spetterende show.

- advertentie -

Tijdens het concert werden meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet. Zo werden er bloemen en cadeaus uitgereikt aan leden die al 12.5, 25 en zelfs 50 jaar lid zijn van de vereniging.

Zo zijn Nina Kuiper en Elma Roggeveld al 12,5 jaar actief binnen de Twirl. De meiden doen meerdere keren per jaar mee aan wedstrijden en shows. Ze kregen een insigne overhandigd van de voorzitter Fré Zondag.

Naast de meiden van de twirl waren ook meerdere muzikanten al 25 jaar actief als muzikant bij de vereniging. Het gaat om Trijnie Haan-Toonstra en Linda Lutjeboer-Haan. Zij kregen een zilveren insigne, ook vergezeld van een bos bloemen. Muzikant Truus Vos kreeg een gouden insigne opgespeld, ze is al meer dan 50 jaar actief lid van de vereniging.

Het concert vond plaats in de Eextahal in Scheemda. Al met al een zeer geslaagde avond voor Muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda en haar bezoekers.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button