Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

CBS Annewieke viert Koningsspelen

- advertentie -
Scheemda – Vrijdagochtend 21 april deed CBS Annewieke uit Scheemda mee met de Koningsspelen 2023! Alle 126 kinderen hebben eerst samen genoten van het Koningsontbijt en daarna samen de openingsdans gedaan onder leiding van een aantal kinderen uit groep 7/8.

- advertentie -

Daarna gingen de kinderen in groepjes verschillende sport- en spelactiviteiten doen. Zo konden de kinderen hoog- en verspringen, zaklopen, blikgooien en hockey spelen. Ook werd er een beroep gedaan op hun team-kracht: samen een echte (!) auto trekken.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Zo zien we de missie van de school ook terugkomen in de Koningsspelen: samen met en van elkaar leren! De kinderen en hun begeleiders hebben veel plezier gehad in het samen sporten! Dit alles in een heerlijk zonnetje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button