Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

RegioBank in Veendam doneert € 1000,- voor speeltuinvereniging Doorsnee.

- advertentie -

Scheemda – December vorig jaar wensten Renate Sagel en Gisela van Rijszen een speeltuin voor de buurt. Hiervoor is een crowdfundingsactie via ‘Samen voor de buurt’ gestart via RegioBank. Toorn en Boer uit Veendam geeft dit project nu een extra donatie namens RegioBank ter waarde van €1000,-.

- advertentie -

De overhandiging van de buurtwensencheque voor Speeltuin Doorsnee. Op de foto v.l.n.r. Natasja van de Pol, Renate Sagel en Zoë van Balen. 

Buurtwensen realiseren
Een opknapbeurt voor het buurthuis, speeltuin in de buurt of duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, RegioBank, de Zelfstandig Adviseurs en partners zijn uitgekomen. Speeltuinvereniging Doorsnee vergroot de leefbaarheid in Nieuwe Pekela en stimuleert ontmoetingen.

Renate: “De speeltuin waar onze kinderen samenkomen was nodig aan vervanging toe. Samen met mijn buurvrouw zijn we met verschillende acties begonnen wat al heel veel aandacht heeft gekregen. Er staan inmiddels al mooie, nieuwe toestellen! Omdat er zo enthousiast om ons heen gereageerd werd werden wij gemotiveerd om de hele speeltuin aan te pakken. Denk aan nieuwe speeltoestellen en nieuwe bankjes. We hebben nu met de Samen voor de buurt site nog weer een nieuw doel voor de speeltuin en hopen dan ook de nieuwe bankjes en een welkomst/regeltjes bord te realiseren.

We zijn RegioBank ook heel dankbaar dat zij de waarde van ons project inzien en dat is de buurt in contact brengen met elkaar. Deze actie kunt u vinden op www.samenvoordebuurt.nl

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten.

En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button