Op stap

Fotoserie: Koningsdag trekt weer vele bezoekers met grote vrijmarkt en Alloway

- advertentie -

Winschoten – Koningsdag 2023 is koud begonnen. De eerste verkopers op de vrijmarkt waren er al rond 04.00 uur om een mooie plek te bemachtigen. Het was toen nog -4°, maar tegen een uur of acht kwam de zon de ergste kou wegbranden. Het begon toen ook al redelijk druk te worden in de Langestraat en het Israëlplein en tegen 10.00 uur kwamen de bezoekers in een behoorlijke toestroom naar het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Vele terrassen waren tegen die tijd ook geopend. In de loop van de middag ging de zon wat meer schuil achter een wolkendek, maar kwam gelukkig later wel weer terug.

Op het concert van Alloway zijn veel bezoekers afgekomen. Ook zij wisten de massaal toegestroomde bezoekers op het Marktplein te vermaken en er werd volop meegezongen en gedanst. De organisatie kan zeker terugkijken op een zeer geslaagde viering van Koningsdag 2023.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button