Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Jubileumexpositie 2003-2023 van Schildersgroep Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Voor schildersgroep Nieuwolda is 2023 een jubileumjaar. De groep, nu bestaande uit vier kunstenaars, heeft maar liefst 20 jaar les van beeldend kunstenaar Yvonne Struys. Twintig jaar tekenen en schilderen aan de hand van thema’s en opdrachten die meestal nietalledaags zijn. Bijvoorbeeld “verlaten oorden” of “La Divina Commedia” of opdrachten met een dichtregel als uitgangspunt.

- advertentie -

Het zijn thema’s die aan het denken zetten; opdrachten die een mens uit de slaap kunnen houden, maar die ook al 20 jaar blijven motiveren en inspireren. Het jubileumjaar gaat van start met een expositie in GALERIE 10 bij 10, in oktober volgen exposities elders in Nieuwolda.

Wanneer: 12, 13 en 14 mei van 13.00 tot 17.00 uur
Amuse: 12 mei 14.00 uur voorwoord door Yvonne Struys
Inleiding: 13 mei 14.00 uur Bram van der Lyke

GALERIE 10 bij 10 Dok 1 A 9944 BR Nieuwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button