Op stap

Fotoserie: Bevrijdingsfestival zonovergoten begonnen in Maintebos

- advertentie -

Winschoten – Vandaag vindt in het Maintebos van Winschoten voor de 4e keer een bevrijdingsfestival plaats. Er is veel te doen voor kinderen en de bezoekers worden vermaakt met een muzikaal programma. De opening vond om 13.00 uur plaats door burgemeester Cora-Yfke Sikkema, ze benadrukte hoe belangrijk vrijheid is voor een ieder.

- advertentie -

Het initiatief van het festival ligt bij Betsie Beishuizen. Tot vier jaar geleden was er geen evenement in Oldambt tijdens bevrijdingsdag. “Ik vond dat het anders moest. Daarom ben ik begonnen met een plan voor een bevrijdingsfestival in Oldambt, we richtten een stichting op waarna er vele vrijwilligers kwamen helpen. We doen het samen!” zegt ze. “De eerste editie was in 2018 en die verliep goed. Toen zijn we doorgegaan!”

Optredens
Tot 00.00 uur zijn er muziekoptredens van bands als Galaxy, Vera’s charm, Rapalje en Jammah Tammah Groove Express. Er is een groot kinderplein waar kinderen allerlei spelletjes kunnen doen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button