Cultuur

Fotoserie: Bevrijdingsfestival na zware regenbui toch goed afgesloten

- advertentie -

Winschoten – Het bevrijdingsfestival heeft na de heftige regenbui, met een klap onweer, gelukkig toch een goed vervolg gekregen. Een van de organisatoren Betsie Beishuizen: “Ja, het was spannend hoe deze dag zou aflopen, maar wij zagen dat het niet nodig was om de avond te cancelen. Tegen half zes is het programma weer opgestart en hoewel het toen nog een beetje druppelde, zijn toch ook de eerste bezoekers weer terug gekomen.”

- advertentie -

“Hoewel het grasveld er toen er eigenlijk al niet normaal meer uitzag, trokken de bezoekers zich er niets van aan. Zelf had ik nog een paar snowboots in de auto liggen en heb die toen maar aangetrokken. Tegen zeven uur kwam de sfeer weer helemaal terug en hebben wij een heel fijne Bevrijdingsdag beleefd”. zegt ze.

Op de Dag van het Park op zondag 24 mei staat de Stichting Bevrijdingsfestival ook met een stand op deze dag.

 

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button