Cultuur

Prins Hendrik Scheemda organiseert Experience Day

- advertentie -

Scheemda –  Na een geslaagde eerste Experience Day in 2022, zal deze dag een vervolg krijgen. Dit jaar vindt de Experience Day van CMS Prins Hendrik plaats op 13 mei van 13-16.30u aan de Kerklaan 32 te Scheemda.

- advertentie -

Tijdens deze dag laten wij u/jou graag kennis maken met onze muzikale, gezellige en veelzijdige vereniging. Alle onderdelen van de verenging (het orkest, de malletband en de twirlgroepen) zijn die dag aanwezig. In- en om de kerk kunt u/kun jij zelf ervaren hoe het is om bijvoorbeeld te spelen in een orkest, een malletband en hoe het nou is om met een baton te twirlen.

Daarnaast zullen we ook meermaals met elkaar marcheren door het dorp heen, waarin u/jij van harte welkom bent om met ons mee te doen!

Kortom: een dag voor ieder wat wils. Wilt u deze ‘Experience’ ook meemaken? Graag tot dan!

Locatie:        Kerklaan 32, Scheemda
Aanvang:     Vanaf 13u van harte welkom
Kosten:        Gratis toegang

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button