Cultuur

Het nieuwe theater- en muziekprogramma van De Klinker is bekend

- advertentie -

Winschoten – We zijn ontzettend blij met het programma voor 2023 en 2024. We hopen dat iedereen aankomend seizoen weer net zoveel zin heeft in theater en muziek als dit seizoen. Het afgelopen jaar heeft het publiek De Klinker als geen ander weten te vinden.

- advertentie -

Naast dat het vertrouwde publiek volop in de zaal zat, hebben we ook veel nieuw publiek mogen verwelkomen. We eindigen het jaar met meer dan 30.000 verkochte tickets. Dat is boven verwachting positief! Van artiesten krijgen wij ook steevast terug dat het fijn spelen was voor het publiek van Oldambt.

Nu staan we in de startblokken voor het nieuwe seizoen. Allereerst met de start van de kaartverkoop.

Grote namen
Aankomend jaar is het ons weer gelukt om grote namen naar Winschoten te krijgen zoals Nick Schilder, de 3JS en Berget Lewis. Cabaretiers als Van der Laan en Woe, Paul de Leeuw en Lenette van Dongen staan uiteraard in de Grote Zaal.

Ook verheugen we ons op de komst van twee grote musicals. Zulke producties van formaat kun je niet ieder jaar krijgen. En aankomend jaar hebben we er zelfs twee. De musical ‘Piaf’ over het leven en de muziek van chansonnière Édith Piaf. En een ingeleefde krachtige muzikale vertelling over het leven van Anne Frank met de musical ‘Je Anne’.

In het huidige seizoen hebben we al meer aandacht voor toneel, dans, opkomend en regionaal talent. Dat zijn pijlers waar we ook komend seizoen weer verder op inzetten. Daarbij gaan we voor een wat stevigere kleine zaalprogrammering waar opkomend cabarettalent vrij baan krijgt, waar bijzondere singer songwriters te zien en horen zijn, samen met een paar prachtige en originele toneelvoorstellingen. In De Kleine Zaal zit je bovenop de voorstelling en dit geeft altijd een bijzondere en intieme theaterervaring.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 12 mei te koop voor de Medeklinkers. De algemene verkoop gaat op vrijdag 19 mei van start om 13.00 uur. Kaarten kunnen worden gekocht via indeklinker.nl, aan de theaterkassa en telefonisch via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button