Sport

WVV zaterdag 2 maakt kans om tegen FC Rebellen te spelen

- advertentie -

Winschoten – WVV zaterdag 2 is betrokken bij een bijzonder actie. Ze hebben namelijk de kans om tegen FC Rebellen te voetballen, waar onder andere Andy van der Meijde en Wesley Sneijder in spelen. Dit is een unieke kans voor de amateurvoetballers en om Winschoten nog meer op de kaart te brengen. Tevens wordt de wedstrijd live op ESPN getoond!

- advertentie -

Leon de Groot, speler van WVV zaterdag 2: “Op dit moment zitten wij bij de top 50 van de 4500 teams die meededen aan deze actie en het is nu aan ons om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Aangezien de deadline voor het stemmen aanstaande vrijdag 12 mei tot 23:59 is, willen wij graag jullie hulp vragen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.”

Ze hebben zelfs een ludieke actie bedacht in samenwerking met Henk de Haan.

Stemmen
U kunt op WVV zaterdag 2 stemmen via de volgende link:

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button