Incidenten

Grote brand bij bedrijfspand in Winschoten onder controle

- advertentie -

Winschoten – Zondagochtend rond 08.45 uur werd er een brand gemeld bij bedrijfspand aan de Industrieweg in Winschoten. De brandweer schaalde al snel op naar de classificatie ‘grote brand’, waardoor er een derde tankautospuit werd opgeroepen.

- advertentie -

Ook een tweede hoogwerker en het grootwatertransport kwamen ter plaatse. Zij zijn niet ingezet omdat de brand vrij snel onder controle was. Ter plaatse bleek het dat de brand in de gevel van het pand zat. Het vuur bleef beperkt tot de buitenzijde en kon vrij snel geblust worden door de brandweerlieden.

In het gebouw zitten het magazijn en een kantoor van de winkelketen. Naast brandweer Winschoten kwamen ook Finsterwolde en Veendam naar het incident.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button