Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Voor de 75e keer Avondvierdaagse in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Avond4Daagse in Winschoten, de grootste van het Noorden, is dit jaar van 6 tot en met 9 juni. Het evenement is dan toe aan zijn 75ste editie.

- advertentie -

Er kan gewandeld worden van dinsdag tot en met vrijdag. Volgens de organisatie, Speeltuinvereniging Bovenburen, is het niet meer haalbaar om 5 dagen te organiseren. Dit heeft vooral te maken met een te kort aan vrijwilligers. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer.

Inschrijven
Inschrijving voor zowel groepen als individuele wandelaars is op woensdag 31 mei, donderdag 1 en vrijdag 2 juni van 14.00 – 18.00 uur in het verenigingsgebouw SV Bovenburen, Tromplaan 86. Individuelen kunnen ook (nog) op dinsdag 6 juni vanaf 17.30 uur inschrijven.

Voor het inschrijven heeft u de volgende gegevens nodig: naam van de groep, adres en telefoonnummer contactpersoon, namen deelnemers en medaillenummers. De kosten zijn € 6 met medaille en € 4 zonder medaille per persoon. Dit kan contant of per pin, waarbij de voorkeur uitgaat naar pinnen. Bij inschrijving na 2 juni is de meerprijs € 0,50 per persoon en alleen contante betaling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button