Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

“Samen grijs worden” op 25 mei in de HarbourClub

- advertentie -

Winschoten – Na een lange stilte beweegt het weer aan de Rensel. De Meetup’s van VPRO’s Tegenlicht in de HarbourClub zijn weer gestart.

- advertentie -

Nederland staat aan de rand van een grijze golf. Als er niks verandert is in 2040 een derde van de bevolking grijs, zorgbehoevend op zoek naar een passende woonvorm. Overal in het land ontstaan alternatieve ideeën en voorbeelden van hoe we beter en langer thuis kunnen wonen. 25 mei staat de aflevering ‘samen grijs worden’ centraal. Om 1900 u start het programma.

Deze meet-up wordt georganiseerd door Reina Boels, in samenwerking met Wouter van der Kolk, voorzitter van de stichting Zo willen wij wonen De initiatiefnemers van de coöperatieve vereniging UA ‘Goud voor mekaar’ zijn ook aanwezig. Goudvoormekaar is een initiatief van inwoners die met elkaar een woongemeenschap willen realiseren in Oost-Groningen.

Voor meer informatie kunt u bellen met: telefoonnummer 06 21357195 (organisator Reina Boels). Een hapje eten vooraf (1800 u) kan ook, wel even reserveren op de site van de HarbourClub.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button