Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Live Cooking Event Scheemda – Kom langs, ervaar, proef & geniet bij Badhuis Keukens

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 27 mei van 11:00-16:00 uur opent de showroom van Badhuis Keukens haar deuren. Een unieke kans om de prachtige keukens te ontdekken en te genieten van Live-Cooking met heerlijke hapjes en drankjes. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden voor uw toekomstige droomkeuken of kom langs om te genieten van al het lekkers!

- advertentie -

Onze keukenexperts staan voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke keuken of juist een moderne keuken, wij hebben het allemaal. Door de verschillende stijlen, kleuren en materialen te zien en te ervaren, kunt u de sfeer proeven en ontdekken welke keuken het beste bij u past.

Over Badhuis Keukens
Bij Badhuis Keukens krijgt u alle ruimte en gelegenheid om stap voor stap uw nieuwe droomkeuken samen te stellen. Een beeld- en sfeerbepalend onderdeel van uw woning, waar u gerust even goed over na mag denken. Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit keukens, op maat gemaakt naar uw persoonlijke stijl, kleur en functionaliteit. Wij bieden uitstekende begeleiding en deskundig advies om uw droomkeuken te realiseren, van ontwerp tot installatie.

Kom langs, ervaar, proef & geniet!
Mis deze unieke kans niet en ontdek de keuken van uw dromen! Kom langs op zaterdag 27 mei van 11:00-16:00 uur in onze showroom aan de Lutkelant 4 te Scheemda. Wij heten u van harte welkom!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button