Op stap

9e Oldambtster Nachtrit: “Een spannend avontuur van zonsondergang tot zonsopkomst”

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de 9e editie plaats van de Oldambtster Nachtrit, een uniek evenement georganiseerd door Round Table 41 (RT41). Dit jaar heeft RT41 de organisatie van de route toevertrouwd aan Business Rally Events (BRE), een gerenommeerd bedrijf dat onder andere bekend is van de Beaujolais Trophy. BRE zal er alles aan doen om een boeiende en uitdagende rit uit te stippelen voor de deelnemers.

- advertentie -

Bijzondere ervaring
De Oldambtster Nachtrit onderscheidt zich door de bijzondere ervaring van het rijden van zonsondergang tot zonsopkomst. Deelnemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit nachtelijke avontuur en zullen bij de finish worden getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Door uw deelname aan dit evenement helpt u RT41 een bijdrage te leveren aan een regionaal goed doel.

Gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen voor equipes, raden wij u aan om snel in te schrijven. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken, waarbij de deelnemers op volgorde van binnenkomst worden genoteerd. Binnenkort ontvangt u een definitieve bevestiging van uw inschrijving en verdere informatie over de rit. Mocht het maximale aantal equipes zijn bereikt, dan wordt u hierover geïnformeerd.

“Wij verwelkomen u graag als deelnemer in een prachtige klassieker van 1987 of ouder, een cabrio of een andere door de organisatie goedgekeurde ludieke auto. De kosten bedragen € 141,00 per equipe van 2 personen, inclusief ontbijt. Houd er rekening mee dat individuele inschrijvingen niet zijn toegestaan. Uw inschrijving via het inschrijfformulier zien wij graag tegemoet. Voor eventuele vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen via nachtrit@rt41.nl.”

De deelnameprijs is inclusief: 
– Ontvangst met koffie op een locatie in het Oldambt
– Koffiestops met hapjes
– Ontbijt op de finishlocatie
– Goodybag
– Schildje
– Set deurstickers
– Routeboek en uitleg

Er zijn nog sponsorplekken beschikbaar voor pakket 3:
– Naam en logo vermelding in het routeboek
– Mogelijkheid om zelf deel te nemen met 1 equipe en eigen voertuig
– Mogelijkheid om promoartikelen aan te leveren voor de goodybag
– Prijs: € 250,00 (facturatie mogelijk)

Voor sponsorvragen kunt u contact met ons opnemen via nachtrit@rt41.nl. U kunt zichzelf ook inschrijven via het inschrijfformulier en aangeven dat u wilt deelnemen als sponsor.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button