Incidenten

Grote controle bij Bad Nieuweschans tijdens de actie Korridor Fahndung

- advertentie -

Bad Nieuweschan – Afgelopen donderdag heeft de actie Korridor Fahndung plaatsgevonden langs de A7 bij Bad Nieuweschans. Deze actie werd in 2001 opgezet door politie Osnabrück/Münster in samenwerking met politie Oost-Nederland. Gaandeweg is de samenwerking met onder meer de Koninklijke Marechaussee ontstaan.

- advertentie -

De controle is gehouden in samenwerking met verschillende instanties. Tijdens de controle zijn statische en dynamische controles gehouden op en langs de grens. Veel voertuigen en personen werden gecontroleerd waarbij onder andere een verboden wapenstok is aangetroffen en een geldstraf is geïnd.

Daarbij is er een bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol en een derdelander is gecontroleerd die geen rechtmatig verblijf had in Nederland en tevens nog DNA moest afstaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button