Cultuur

Presentatie ‘Veilig online bankieren’ in Bibliotheek Midwolda/Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Bibliotheek Midwolda/Oostwold organiseert op dinsdag 27 juni om 19.30 uur in samenwerking met de RegioBank uit Oostwold een presentatie ‘Veilig online bankieren’. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom.

- advertentie -

Tijdens de presentatie gaat Herman Korte als zelfstandig adviseur van RegioBank uit Oostwold in op: Wat is online bankieren, hoe was het vroeger, technieken die criminelen gebruiken, veel voorkomende vormen van cybercriminaliteit en tips om hier niet in te trappen.

Deelname is gratis, inclusief thee en koffie. Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek aan de Huningaweg 8 in Oostwold. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Renske Osenga, r.osenga@biblionetgroningen.nl, 06-29183866.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button