Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Niek zamelt geld in voor een goede elektrische rolstoel

- advertentie -

‘T Waar – Sinds Niek afgelopen september gediagnosticeerd werd met de wittestofziekte is hij snel achteruit gegaan: van 100% werkend en lopend naar 100% afgekeurd en in een rolstoel. Via het GoFundMe-platform zamelt hij geld in voor een goede elektrische rolstoel.

- advertentie -

Niek woont in het kleine dorpje ’t Waar zonder fietspaden en stoepen met op of afritten. Door drempels in huis kan hij met zijn huidige rolstoel nergens binnenkomen of op bezoek gaan en als hij zijn hond uit wil laten kan hij alleen op de hoofdweg rollen. Met de Hoss balance rolstoel kan hij over onverharde wegen rijden.

Niek: “Dit zou mijn leven veel gemakkelijker en toegankelijker maken. Ik kan weer genieten van sociale contacten en wandelingen in de natuur. Ik ben pas 62 en wil nog heel graag participeren en meedoen.”

Het streefbedrag van de campagne is €20.000. Bekijk de campagne op deze website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button