Regionaal nieuws

Noord-Nederlands Trein & Tram Museum zoekt medewerkers receptie

- advertentie -

Regionaal – Mede vanwege extra openingstijden is het Noord-Nederlands Trein &Tram Museum op zoek naar vrijwillig medewerkers die doordeweeks of in het weekend de receptie en museumshop af en toe willen komen versterken.

- advertentie -

Het NNTTM is geopend op alle vrijdagmiddagen en in het weekend. Het museum draait volledig op vrijwillig
medewerkers en kent een gezellige, gemoedelijke sfeer waarbij plezier voorop staat. Kennis van geschiedenis van trein en tram is niet noodzakelijk, een vrolijke glimlach wel: Als receptiemedewerker ben je het visitekaartje van het museum. Ook jonge mensen wordt gevraagd zich te melden.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere vrijdagmiddag (13.00 tot 17.00) alsmede zaterdag en zondag (10.00 tot 17.00) geopend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button