Algemeen

Garageformule CarProf in actie voor een veilige zomer

- advertentie -

Winschoten – De komende weken trekken veel Nederlanders met een volgeladen auto eropuit naar hun vakantiebestemming. De garageformule CarProf wil, naast vakmanschap in de werkplaats, extra aandacht voor een veilige vakantiereis en haalt met haar leden, waaronder CarProf Dennis Mulder Winschoten, in het eerste half jaar van 2023 € 24.777,- op voor Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland.

- advertentie -

Een auto in optimale staat, dankzij een Zomercheck en vakmanschap in de werkplaats, is niet voldoende. De verkeersveiligheid hangt ook samen met de automobilist. “Door het aanbieden van een Kids Doeboek, het delen van tips in een uitzending bij Traffic Radio én met onze jaarlijkse donaties aan deze twee goede doelen willen we extra bijdragen aan de veiligheid in het verkeer”, aldus Marketing Manager Ivar Camps van CarProf. Autobedrijven die aangesloten zijn bij CarProf gaan daarmee verder dan de inzet van technische professionals, de juiste apparatuur en A-merk onderdelen.

Doeboek voor kids
Generaties groeien ermee op: voor kinderen een boekje vol vermaak voor onderweg. Ivar Camps: “Die spelletjes zijn niet alleen leuk, het houdt kinderen ook zoet en zo de bestuurder beter gefocust op de weg.” Met dat doel biedt CarProf nu haar klanten een eigen en extra dik Kids Doeboek. In een geheel nieuw jasje. Met vijftig pagina’s vol puzzels, spelletjes, moppen en verhalen voor kinderen onderweg. Plus educatieve verkeersspelletjes en afspeellijsten van muziek voor zowel ouders als kinderen.

In actie
Rob Stomphorst, woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland, is trots op de samenwerking met CarProf en verwijst naar de recente cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS): “Het aantal verkeersdoden in Nederland heeft in 2022 het hoogste niveau bereikt in vijftien jaar tijd. Deze cijfers zijn dus ver buiten de trend, dat is echt verontrustend. Het zijn gewoon twee volle Boeings aan verkeersslachtoffers. Aandacht en actie voor verkeersveiligheid is dan ook cruciaal.” CarProf geeft invulling aan dit thema door het mede uitdragen van campagnes als ‘MONO’. Daarnaast draagt het netwerk ook financieel bij. Zo doneren alle ruim 120 CarProf autobedrijven in Nederland bij elke uitgevoerde APK € 0,50 aan Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button