Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Groep 8 Maranatha neemt afscheid in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 12 juli was het zover… première van de eindfilm van groep 8 van de Maranathaschool in Winschoten. Ook dit jaar weer in de Klinker! Al weken waren de leerlingen bezig met het opnemen van de film: ‘Groep 9’.

- advertentie -

De kinderen werden vervoerd in een luxe limousine. Ouders en bekenden stonden bij aankomst te zwaaien en te klappen. Alle kinderen waren gekleed volgens de dresscode black and blue en zagen eruit als echte filmsterren op de rode loper! Na de film was het tijd voor een drankje in het Theathercafe van de Klinker. Het was een topfeest!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button