Kort nieuws

Kermis blijft staan ondanks er geen Nacht van Winschoten is

- advertentie -

Winschoten – Na het nieuws over het niet doorgaan van de Nacht van Winschoten roept het nog steeds vragen op bij de inwoners van Oldambt. Wat gebeurt er met de kermis? ”De kermis blijft staan dit weekend.” aldus Martin Speelman, kermisexploitant.

- advertentie -

Ondanks dat tot op heden de kermisexploitanten naar eigen zeggen niets gehoord hebben van de gemeente Oldambt over de sluiting van 20.00 uur, hebben ze zelf besloten de komende drie dagen geopend te zijn van 14.00 tot 20.00 uur.

“Wij schikken ons in deze maatregel en hopen dat het publiek ons alsnog weet te vinden tussen 14.00 en 20.00 uur dit weekend. We vinden het een grote blamage dat de gemeente Oldambt ons nog niet op de hoogte heeft gebracht van deze maatregel” aldus Speelman.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button