Algemeen

Zusterflat opent haar deuren

- advertentie -

Winschoten – Eenmalig opent de vernieuwde en verbouwde zusterflat haar deuren voor het grote publiek. En wel op 29 juli van 9 tot 12 uur is iedereen welkom. Want nieuwsgierig zijn de mensen zeker, aldus projectleider Jeroen Hemmes van Wima Vastgoed.

- advertentie -

‘We horen vanuit verschillende hoeken dat men wel benieuwd is hoe het geworden is,’ vertelt Hemmes. ‘Veel Winschoters hebben hier natuurlijk wel een verleden liggen. Of hebben er gewerkt of zijn er wel eens in de nachtelijke uren geweest.’ De zusterflat was in het verleden een alomvattende plek voor de zusters om te wonen, te leven en later ook te werken.

Onder het motto van eigenaar Wima Vastgoed: nieuw leven aan oude stenen, is dit project een uitstekend voorbeeld. Hemmes: ‘Wij hebben veel moeten aanpassen en verbouwen om alles weer up-to-date te maken en om er eigentijdse appartementen van te maken. ‘Daar zijn wij trots op en dat willen wij laten zien.’ En dat kan dus nu op zaterdag 29 juli. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site. ‘Zodat wij voor een ieder alle tijd kunnen nemen om hen rond te leiden. En boven op de flat kan men op de foto met als achtergrond de skyline van Winschoten. ‘Hoe leuk is dat!’

Een nieuwe fase voor de roemruchte zusterflat, waar in tijden van weleer zuster Betolda de hoofdingang bewaakte tegen onkuise sujetten, worden de poorten nu geopend. Niet alleen voor geïnteresseerden om een woning te huren, maar voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen. Aanmelden kan via: www.ikwilkijkenindezusterflat.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button