Incidenten

Politie houdt man aan voor betrokkenheid bij steek- en schietincident Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Duitse politie heeft woensdagmiddag een verdachte aangehouden vanwege betrokkenheid bij twee incidenten in Winschoten op donderdag 6 juli. De aanhouding van de 58-jarige man uit Winschoten vond vandaag plaats op het vliegveld Düsseldorf.

- advertentie -

Duitse agenten hebben de verdachte aangehouden en hij zal overgeleverd worden aan Nederland. ‘Dit kan enige tijd in beslag nemen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de incidenten op 6 juli. De recherche startte daarop een onderzoek, waaruit aanwijzingen naar voren kwamen die hebben geleid tot de aanhouding van deze 58-jarige verdachte.” aldus de woordvoerder van de politie.

Het onderzoek is nog niet afgerond. “We bekijken of deze incidenten mogelijk verband houden met andere incidenten in Winschoten, Oude Pekela en Groningen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.’ laat de woordvoerder weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button