Gemeente

Viering van 200 jaar stadsrechten in Winschoten: Gemeente Oldambt zoekt samenwerkingen

- advertentie -

Winschoten – Viering van 200 jaar stadsrechten in Winschoten: Gemeente Oldambt zoekt samenwerkingen.
In mei 2025 viert Winschoten een bijzondere mijlpaal: het behalen van 200 jaar stadsrechten. De Gemeente Oldambt is vastbesloten om deze gelegenheid groots te vieren en roept daarbij de hulp in van enthousiaste mensen en organisaties uit de gemeente.

- advertentie -

“We zoeken naar mensen en/of organisaties uit het bedrijfsleven, onderwijs, verenigingen en sport die willen meedenken en meehelpen bij de organisatie van dit speciale evenement. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de viering van 200 jaar stadsrechten een onvergetelijke ervaring wordt voor inwoners en bezoekers van Winschoten”, aldus wethouder kunst, cultuur en evenementen Jurrie Nieboer.

Iedereen met ideeën voor culturele voorstellingen, sportieve activiteiten, educatieve projecten, historische exposities, feestelijke parades of iets totaal anders, wordt uitgenodigd om mee te bouwen aan dit grootse festijn. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde.

Wil je deel uitmaken van het organisatieteam voor de viering van 200 jaar stadsrechten in Winschoten? Wil je jouw creativiteit en passie inzetten om een onvergetelijk evenement neer te zetten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar communicatie@gemeente-oldambt.nl. Na de zomervakantie nemen we contact op met alle gemelde partijen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button