Op stap

Vakantie Bijbel Club heeft een mooie week beleefd

- advertentie -

Oostwold – “Een geweldige week heeft de Vakantie Bijbel Club Oldambt beleefd! Het was fantastisch om te zien dat meer dan 60 kinderen de weg naar de club hebben gevonden en ondanks het wisselvallige weer hebben ze samen van prachtige programma’s genoten.” dat laat Bert Noteboom weten namens de organisatie.

- advertentie -

“Vol enthousiasme hebben ze gezongen, geknutseld, wedstrijdjes gedaan, bijbelverhalen gedeeld en de weektekst aangeleerd. De geloofstrein en de sketch kwamen elke dag voorbij en zorgden voor plezier en inspiratie.” schrijft Bert.

Ook zo’n 20 jongeren bezochten de sport en spel avond op het strand in Midwolda. En speciaal voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar werd er zaterdagavond een mega zeskamp gehouden op het strand bij Midwolda. Het was een avond vol uitdaging en plezier.

Er werd afgesloten met een heerlijk pannenkoekenfeest in Dorpshuis ‘De Schakel’ in Midwolda.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button