Op stap

Vandaag livemuziek op het terras bij Stadscafé Roegh

- advertentie -
Winschoten – Spontane acties zijn het leukst! Afgelopen vrijdag kreeg Stadscafé Roegh van zangduo Erwin en Ilona de vraag of ze vlak voor hun vakantie nog één keer mogen optreden bij het café. Afgelopen winter deden ze dit in Roegh in Vlagtwedde en dit was 1 groot feest! Erwin en Ilona spelen vele bekende (feest) covers, een deel akoestisch, maar als het gezellig wordt mag het een tikkeltje harder.
In Winschoten waren Erwin en Ilona nog niet geweest, en aangezien het donderdag een prachtige dag wordt, ontstond het idee om dit optreden op het terras te laten plaatsvinden!

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: ingezonden
Na het positief en snel handelen van de gemeente Oldambt hebben ze groen licht gekregen en maken ze er aanstaande donderdag een feestje van tussen 16.00 uur en 20.00 uur op het terras van Roegh.  Vanaf de terrassen van Chris Lich, en automatiek speciaal en snackbar Family kun je ook genieten van het muziek!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button