Breaking nieuws

Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de Mantelzorgwaardering

- advertentie -

Winschoten – Zoals elk jaar willen Sociaal Werk Oldambt en de gemeente Oldambt je als gewaardeerde mantelzorger in het zonnetje zetten. “Dit jaar geven we dit in de vorm van een VVV-bon van 25 euro.” laat de gemeente weten.

- advertentie -

Inschrijven
Om de mantelzorgwaardering van 2023 te ontvangen moet je jezelf inschrijven. De gemeente vraagt alleen de essentiële gegevens, zodat ze je op of rond 10 november uw mantelzorgcompliment kunnen overhandigen.

Mocht je problemen ondervinden bij het aanmelden via de website, dan kunt je de aanmelding ook telefonisch aan de gemeente doorgeven via: (0597) 48 20 00.

Dag van de Mantelzorg 2023
Op vrijdag 10 november 2023 kun je, na aanmelding, uw mantelzorgcompliment ophalen op twee locaties. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u terecht in de Boschpoort in Winschoten, en van 13.30 tot 16.00 uur in Finsterwolde bij Party Centrum Finnewold.

Daar heb je tevens de gelegenheid om vrijblijvend te genieten van koffie of thee met iets lekkers. Indien je op 10 november verhinderd bent om je mantelzorgcompliment op te halen, dan is het mogelijk om dit tot 1 december af te halen bij SWO in de Boschpoort, Het Boschplein 2a, 9671 GB Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button