Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

UPDATE: Gewonde bij schietincident in Beerta

- advertentie -

Beerta – De politie kreeg dinsdagochtend rond 10.45 uur een melding van een schietincident aan de Hoofdstraat in Beerta. De politie kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. De agenten droegen kogelwerende vesten. Ook twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter naar het incident.

- advertentie -

De politie laat op X (voormalig Twitter) weten dat ze bezig zijn met uitgebreid onderzoek. De Hoofdstraat is gedeeltelijk afgesloten. “Ziet u iets opvallends in de omgeving wat mogelijk met dit incident te maken heeft? Bel dan direct 112.” laat de politie weten.

De woordvoerder van de politie laat weten dat er één persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. “We doen momenteel op de plaats delict sporen onderzoek, er is nog niemand aangehouden.”

Volgens getuigen werd er meerdere keren geschoten, op straat zijn ook meerdere kogelhulzen aangetroffen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button