Op stap

Voorbereidingen Middeleeuws festival in volle gang

- advertentie -

Winschoten – Honderden hekwerken rond het Stadspark van het driedaags Middeleeuws & Fantasy Festival, enkele kilometers kabels voor licht en geluid. Heel veel banken en tafels het is teveel om allemaal te benoemen, maar het geeft wel een idee hoe groots dit festival tot stand wordt gebracht. Vrijdagmiddag 18 augustus komt burgemeester Cora-Yfke Sikkema dit bijzondere festival om 13:45 uur openen.

- advertentie -

Volgens de weersvoorspelling ziet het er voor dit weekend ook goed uit. Want voor dit spektakel komen er honderden acteurs, re-enactors, artiesten, muziek bands, kampementen, entertainers etc. vanuit landen uit heel de wereld naar Winschoten om iedereen te vermaken.

Voor de 8e keer
Dit evenement is na zeven jaar uitgegroeid tot een internationaal en spectaculaire happening voor de hele familie. Wat kun je allemaal beleven: natuurlijk heel veel muziek op verschillende podia, een markt met vele kramen, waar je heel bijzondere producten kunt kopen, veelal gelinkt aan de Middeleeuwse tijd.

Personen en gezinnen die in tenten ‘wonen’ en koken op houtvuur, smederijen, vuurspuwers en natuurlijk niet te vergeten de artiesten van het Fantasy festival. Kijk je ogen uit in de belevenis van Harry Potter.

Heel veel muziek
Heel veel muziek komt dit jaar voorbij. Op grote podia zullen bands als Rapalje, Scrum, Hijos Del Tercer, en voor het eerste jaar Captain’s Beard uit het Verenigd Koninkrijk die muziek ten gehore brengen, die je terugbrengen in een tijd, zonder computers en smartphones.

Het festival gaat op vrijdag 18 augustus beginnen om 12:00 uur en sluit om 0:00 uur, op de zaterdag zijn de openingstijden van 10:00 tot 0:00 uur en op zondag van 10:00 tot 19:30 uur.

Tickets aan de kassa of voordelig in de voorverkoop op : http://www.middeleeuws-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button