Op stapVideo

Middeleeuws & Fantasy festival doet je even in een andere wereld belanden

- advertentie -

Winschoten – Onder een stralende zon is Middeleeuws & Fantasy festival 2023 van start gegaan. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft dit jaarlijkse evenement vrijdagmiddag in het bijzijn van de familie Zweep geopend. Dit festival is dit jaar groter van opzet, meer kramen, maar vooral meer artiesten en attracties. Dit historische evenement duurt tot en met zondag de 20e augustus 19:30 uur.

- advertentie -

Veel te beleven
Er valt veel te beleven, zowel voor kinderen als volwassenen. Van artiesten op grote podia tot en met zangers die zich gewoon met een gitaar tussen het publiek begeven. Ook het Fantasy-festival, wat zich op een specifiek voor hen ingericht terrein afspeelt, is een lust voor het oog.

Of je in een soort film waant, gelijkwaardig aan die van Harry Potter. Mensen, zowel mannen als vrouwen, heel specifiek gekleed, met vaak mooie jurken en de mannen in stoere pakken, zijn op dit festival allemaal te zien en te bewonderen. Je mag met ze op de foto, wat voor kinderen een hele belevenis is. Voor meer info:  www.middeleeuws-winschoten.nl.

Later volgen er meer foto’s op onze Facebookpagina

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button